Friday, February 8, 2013

JEJAKA HANGAT





Tadi masa jalan2 kat blog member....nampak lak ada member yang join segmen ni....bagus gak idea ni....so aku pun join je la....blog ni pun sebenarnya nak masuk 3 tahun....tapi dah berehat selama 2 tahun....so ingat tahun ni nak on semula....tengok blog orang follower beriban-riban...aku nya baru 176...kekeke...segan lak rasanya...semoga dengan terlibatnya aku dalam acara ni..wahhh acara..kekeke...dapat la menambah kengkawan....kalo ada yang berminat nak join...terjah sini... diarijejakahangat



Members (176More »




ni je la follower aku






10 comments:

Mohamad Khairil said...

thanks join :)

Budak Kampung said...

salam yop yong
jauh BK naik speda ni..kurus je rasa
tumpng minum kopi sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

Love Me Plz said...

salam..ii
hehe IF x join segmen tambah follower
tapi saje je nyebok nak tmbah follower awak..
saje berblogwalking..
oh kalau free jemput dtg blog IF..
illykhalil.blogspot.com
tq

ejulz said...

Salam. Nak berkenalan di sini jugak.. :)

kalau sudi like page fb saya k.. :)

https://www.facebook.com/pages/Ketawa-bersama-menangis-bersama/326636940782780

~S! BuLaT~ said...

Pon2...Eh2 Nak Tanye Nie Ade Parking Kosong Lagi Tak Saye Nak Jalan2 Singgah Blog Nie And Follow Blog Nie...

Saye Dari : http://www.nurzulaihaziz.my

anismasrina said...

Hai , dah follow awk . Follow cn http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html =D #186

nea lopah said...

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

salam kenal...done polow sini. jemput ke blog akak yer.

Ridzwan Dean said...

Salam. BW here! Dari segmen yang sama gak .. Dah follow ... :)


http://deanridzwan.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

Rieyn Anna said...

hai..akk menyinggah sini..dari segmen yg sama..hihii..da follow sini..:)
http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmentambah-follower-sambil-berkenal.html
kalau sudi follow akk juga ye..

Rieyn Anna said...

hai..akk menyinggah sini..dari segmen yg sama..hihii..da follow sini..:)
http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmentambah-follower-sambil-berkenal.html
kalau sudi follow akk juga ye..