Saturday, May 29, 2010

NOVEL BARU

Salam semua...baru ni VS dapat jenguk blog...dari pagi busy je...busy la konon..huhuhu..g shoping kira busy laa gak kan...kul 12pm td VS dah keluar rumah dengan 3 niat...pertama nak makan Pizza...yang ke-2 nak beli novel baru..yang ke-3...nak beli baju...hehehe...orang pempuan...biasa laa...
Walaupun hati meronta-ronta nak cari novel dulu..tapi perut lagi meronta minta di isi..almaklum dah kul 12pm satu ape pun tak masuk lagi...VS pun drive laa pegi Tesco...cari punya cari..ehh mane lak Pizza Hut ni...tak de ke kat sini...ai lupa la plak memang tak de pun...huhuhu...adehhh...kene laa pegi Jusco Bandaraya....


Haaa dah sampai pun...pergh nape susah sangat nak parking?penuh je...laaa arini sabtu rupenya...patut laa...round punya round...haa nampak dah Pizza Hut...VS pun tanpa melengah kan masa..order laa Fish King...dalam 10 min dah sampai...hmmm...baru lega perut...kekeke...

Memulakan tujuan yang ke-2..nak cari novel Ramlee Awang Mursyid yang terbaru...sebab ari jumaat Mr.Lova2 dah call cakap..."yang...novel Ramlee Awang Mursyid dah kluar..Cinta Sufi.."..VS pun masuk laa ke POPULAR...cari2 kat rak tuk buku baru..eh tak de pun...novel baru Layang-Layang Bertali Kaca-Norhayati berahim pun tak de gak...adoiii...VS pun call Mr Lova2.."x de la bang novel 2..x sampai Melaka lagi kot"...Mr.Lova2 pun cakap..."x pe laa..abg balik KL nanti abg beli.."...alaa lambat nya(walaupun 1 ari..hehehe...Mr. Lova2 kat Johor sekarang)..VS kalo bab novel ni x leh nak tangguh2...hehehe...x pe laa..cari baju dulu...kang pegi Tesco semula..kat Tesco pun ada POPULAR...

Lepas dapat baju yg berkenan dihati VS pun pergi laa tesco balik...masuk POPULAR...haaa ada pun..terus sambar je...cari Layang-Layang Bertali Kaca lak...hmm..x de...VS pun beli je novel lame Ramlee Awang Mursyid..tajuk ADAM...nak lengkap kan koleksi...punya laa gumbira...dah dapat ape yang di cari...VS pun balik rumah dengan hati yang berbunga...hahaha...Dah bertambah lagi koleksi novel...

p/s: Gambar ni VS ambik dari internet sebab USB kabel hp VS prob.

2 comments:

tykaSaidin said...

akk, cinta sufi tu sambungan yg hijab sang pencinta ngan 2 novel lg tu ke? eh! dah keluar lah, sambungan untuk 3 novel tu. aritu pegi jusco, ade kat popular.laksamana sunan.;)

Viva Sakura said...

dh bl dh sayang..huhuhu