Monday, December 6, 2010

jalan-jalan time..

salam maal hijrah buat sume kengkawan...

Malam ni vs memperuntukkan masa berjln2 di blog2 yang vs x pnah jengah...atau pun yang kadang2 vs jengah...pasal malam ni mood nak berjln2 2 ada....kekeke....vs mula kan berjalan2 di blog BEN ASHAARI...sape tak kenal Ben kan???sape tak kenal 2....vs tak tau nak cakap pe laaa....hehehe...dari blog Ben...vs gi lak ke blog MAT GEBU....dari situ vs melarat-larat la selagi terlarat....hehehe


Bila vs lepak kat blog FATIN LIYANA....die ada wat entry pasal ZACKZUKHAIRI....dari Bandung Indonesia...bukan sirap bandung tau....vs terbang lak ke jepun mencari si zack ni....memang sempoi abis die ni...vs yang baca entry pasal KICAP, SOYA DAN PANTANG LARANG...boleh meleleh air mata dok ketawa....hahahaha....

kalo korang rajin...sila la jengok2 blog si zack ni....



7 comments:

sekamar rindu said...

salam....

selamat menyambut Maal Hijrah Buat anda....

saya follow blog ini...

honeyvsbee said...

salam VS thankss datang ke blog bee yer.... :)

honeyvsbee said...

salam VS thankss datang ke blog bee yer.... :)

Viva Sakura said...

sekamar rindu...wahhh...byknya rindu...hehehe...tq2..

Viva Sakura said...

thanx gak honey..kite kunjung mengunjung erat silatulrahim...wahhh dh mcm lagu raya lak...hehehe

Tatie Atikah said...

ghee,,,awak kunjung blog orang buiat sye terkunjung kt blog awak lak....jempot lawat2 ke umah shayee yee..hihi

Viva Sakura said...

hehehe..tq tatie..